Bästa vs. sämsta – Nyttig kladdkaka & ledig helg

BÄSTA – LEDIGA HELG

Jag vet inte när det här hände senast. Just nu är det landslagsuppehåll och jag tror varenda respektive till en hockeyspelare jublar lite inombords (både om de är uttagna till landslaget men också om de inte är med). För det betyder lite lugnare match- och träningsschema. Här i Finland innebär det två lediga helger i rad – tjohoo!!

På en skala 1-10, hur konstigt låter det här för er som är vana vid att alltid ha helgerna lediga? Ni måste tycka vi är tokiga!

VECKANS SÄMTA – ”NYTTIG” KLADDKAKA

Helt klart veckans fail, kladdkakan ovan på bilden. Jag fick inspiration av en bloggerska som tyckte den var hur smarrig som helst – men smaken är som baken, vi gillade den inte. Troligtvis hade det varit godare med grädde, glass och bär till. Vi körde precis som den var – inte jättegod!

Vår besvikelse när vi äntligen fick lov att hugga in på den här ”nyttiga” kladdkakan. Vi hade väntat några timmar så att den skulle svalna, middag låg i magen och vi var redo för en myskväll. För min del blev det en sked med kladdkaka, det räckte. N var snäll och åt några fler skedar, han ville inte vara oförskämd eftersom jag hade skickat ett sms till honom under dagen ”idag ska jag baka en nyttig kladdkaka till min man”. det var första och sista gången vi åt en nyttiga kladdkaka, kladdkaka ska vara onyttig – så är det bara.

3

2 thoughts on “Bästa vs. sämsta – Nyttig kladdkaka & ledig helg

  1. Min kära far sa ” Detta måste vara nyttigt för det smakar faaaan ……” ligger mycket i det uttrycket 👍Onyttigt e så mycket godare !!!! Hoppas allt e bra med dig o familjen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *