Chocken och en väldigt bra morgon!

Vet ni hur det märks att vi numera bor i Finland (förutom de som är helt obvious då)?

Jo, det ska jag berätta för er att det märks när en besöker gymmets bastu. Det är på en helt annan nivå än på SATS hemma i Sverige! Imorse efter duschen gick jag in i bastun, kände ganska så direkt att det här, det går inte. Jag stod på golvet bara för att få lite värme, satte handduken vid ansiktet så jag kunde andas och när jag väl gör det, då ser jag att tjejen som sitter högst upp laddar och slänger på ännu mer vatten, gånger två dessutom. Tack och adjö, jag har lite att jobba på där om man säger så.

Som ni förstår startade jag min morgon på gymmet, underbart! N har en ”ledig” fredag med bara ett frivilligt ispass som han precis kilade iväg till. Så nu sitter jag här, precis slukat en god frukost, tända ljus, en kopp te och med en sovandes M i rummet bredvid. Ljuvlig start på morgonen.

Idag lyckades jag skramla ihop 30 minuter på löpbandet, vidrigt som alltid. Önskade att jag hade kärlek till löpning men utan en boll framför mig är det svårt att se det härliga eller roliga i att springa. Efter löppasset blev det ett 45 minuters stretchpass tillsammans med en instruktör, väldigt välbehövligt. På passet träffade jag en härlig man, han pratade svenska och hade bott i Umeå i 16 år men numera var han pensionär och bodde i Spanien. Hans fru äger en beauty salong lite längre bort på gatan som han bjöd in mig till, så dit ska jag gå någon dag nästa vecka tänkte jag. Så härligt med öppna, glada och trevliga människor – trots att det var tidig morgon, hehe.

♡ Ledig fredag, ledig helg och inga direkt planer – så skönt! Vad har ni för helgplaner?

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *