Underbara torsdag – som jag längtat!

Hej finisar! Inte vilken dag som helst det här, det är torsdag och vi får finbesök. Efter N´s träning idag åker han raka vägen till flygplatsen och hämtar upp våra fina vänner Katrin & Manne. En hel helg tillsammans. Jag & Melissa ska visa dom Uleåborg medan N tränar, det blir massa god mat, hockey, tjöt och givetvis kramkalas – som jag längtat!


Det ser även ut som att det kommer att snöa hela helgen, kul att visa Oulu (Uleåborg på finska) i sitt rätta jag. 

Just nu sover baby M och jag håller på att pular inför deras ankomst. Det här med att få besök blir på ett helt annat sätt nu när vi bor här. Det är verkligen något jag ser fram emot, det blir som små miniprojekt för mig. Dessutom är det semester för våra besök som kommer hit, då vill jag se till att de får det extra bra här!

♡ Vad har ni för torsdagsplaner? Förresten hur går det med er träning? Har ni lyckats få in någon träning denna veckan eller vardagsmotion. Igår körde jag ett svettigt step/styrkepass och jag höll på riktigt att inte hitta tillbaka till min anda.

Tips till er som vill få in flåspass men som inte gillar att springa, steppass. Höj brädan ett extra snäpp så blir det ännu tuffare.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *