Tjejmiddag som blev en baby shower

Det här med att vår dotter har börjat sova hela nätter – hallelujah! Jag hade glömt bort hur det var att sova en hel natt och det är ju ganska så underbart om jag får säga det själv.

Vi väntade länge med att flytta in M till ett eget rum, men nu i efterhand blir jag lite irriterad på vårt (mest N´s) beslut om att hon skulle sova inne hos oss ett tag till. Hon sover bättre än någonsin och det gör vi också. Trots detta känns det som att jag håller på att sova ikapp alla de timmar jag missat de senaste året, jag sover mer eller mindre hela tiden. När jag väl får chansen att blunda lite så tar jag den, som häromdagen när jag somnade raklång liggandes mitt på golvet – ja det är sant. Dessutom med en Melissa som kom gåendes över mig gång på gång. Förhoppningsvis är det bara en kort, trött vinterperiod och jag hittar snart min energi igen.

Middagen igår var väldigt trevlig, tjejmiddagen som också var en hemlig babyshower för Laura. Vi samlades alla på en grekisk restaurang där de hade dukat upp ett långbord som vi pimpade med lite baby-stuff. Så roligt med baby shower. Den grekiska restaurangen låg nästan i ett bostadsområde och de hade magiskt god mat – dit ska jag ta med mig min man i veckan tänkte jag. De dukade upp smårätter som vi alla delade på, grekisk sallad, bröd, tzatziki, halloumi och vinbladsdolmar till förrätt – det här skulle jag kunna leva på, grekisk mat är så fräsch. Sen kom de in med potatisklyftor, lamm och kyckling och till efterrätt någon chokladkaka med kex i – mums! Tur att jag hade en bit att gå när jag skulle hem sedan, jag var så mätt så jag skulle kunnat rulla hem.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *