Snölandskap & Pulkapremiär

Long time no see, sånt som händer när livet är lite upp och ner ibland..

Just nu är det bra dagar, jag och Melissa njuter av vinterlandskapet här uppe och räknar ner dagarna tills vi åker hem till Sverige, som en hel familj. N han har några dagar ledigt från hockeyn så vi passade på att boka biljetter hem och vara tillsammans med våra nära & kära, det ska bli så mysigt. Speciellt nu eftersom N kan vara med oss.

Oftast får jag göra det mesta själv med Melissa, kalas, familjemiddagar, åka hem till Sverige. Men inte denna gången, fyra heldagar tillsammans innan han måste åka tillbaka till Finland, FYRA!! Det låter kanske fjuttigt i era öron men det mina vänner – det är lycka!!

 

Jag är taggad, det är ganska lätt att komma in i julstämning här. Ingen större stress, stan är julpyntad och mängder av snö som lyser upp staden. Dessutom har jag sen några dagar tillbaka kollat på julfiler, en varje dag.

♡ Vilken av alla julfilmer är din favorit?

Imorgon har jag & M en pulkadate inplanerat med en tjej i laget tillsammans med hennes barn. Så kul! Det blev förresten pulkapremiär för fisen idag, inga glädjetjut direkt men inte heller några tårar, hehe. Vi får se hur hon reagerar imorgon när vi ska åka på riktigt. Spännande.

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *