Vinterlandet och behov av syrgas..

Snö, snö, snö! Nu har det på riktigt snöat i två dagar, det är så mysigt. Jag kan inte få nog av Uleåborgs vackra natur, varje dag upptäcker jag något nytt som får mig att tappa andan, här är så magiskt på något vis.

Idag hade vi bokat in en pulkadate med en tjej i laget och hennes barn. Melissa är fortfarande skeptisk till snön och har svårt att ta sig framåt och vet nog inte riktigt att hon kan leka i snön. Att åka pulka var roligt, nu testade vi en mindre backe. Mer hennes grej än att bara åka transportsträcka, helt klart!


Älskar vår åkpåse från Elodie Details från Din Baby i Partille. Så fluffig, varm och go!

Dagen startade jag på bästa sätt, med en löprunda i ett sovandes Uleåborg. Senaste dagarna har jag känt att jag har väldigt mycket överflödig energi (i form av alldeles för många pepparkakor och lussekatter, mums) som jag bara vill bli av med och den bästa medicinen mot detta brukar vara just träning. Dock har vi varit sjuka i några veckor och min träning har blivit lidande, M är fortfarande lite hostig och snorig vilket gör att jag inte vill lämna in henne på gymmets barnpassning. Så imorse ställde jag klockan på 06,30 gick upp och klädde på mig, lager på lager och snörade på mig skorna.

Underbart i efterhand, men varje gång jag gör det tänker jag vad fan håller jag på med. När jag slutade spela handboll sa jag till mig själv att jag aldrig mer kommer springa långt och nu gör jag det frivilligt innan klockan slagit sju på morgonen, idiotiskt! But let´s face it, det finns faktiskt ingen bättre känsla än efter ett löppass! Håller ni med?


Hur vackert?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *