Kom i rätt stämning tillsammans med Philips Hue White ambiance

Som jag berättat tidigare bor vi i en typiskt hockeylägenhet här uppe i Finland. Vi har gjort vårt bästa för att få det att kännas som ett hem, men ännu är vi inte riktigt där. Därför gjorde det mig så glad när jag fick möjlighet att göra ett samarbete tillsammans med Philips och testa deras produkt Hue White ambiance.

Jag har inte tänkt på det tidigare hur mycket ljuset gör i ett hem, speciellt här uppe i norr där det blir mörkt redan klockan tre på dagen. Men med hjälp av Hue White ambiance kan jag skapa rätt stämning för rätt tillfälle vilken tid det än är på dygnet.

Det här ingår i startpaketet

  • 3 x E27-ljuskällor
  • Brygga medföljer
  • Strömbrytare med dimmer medföljer
  • Vita nyanser (2 200–6 500 K)

Startpaketet var väldigt lätt att installera och vi kunde sätta igång att experimentera med en gång. Ljuset kan vi styra med hjälp av en dimmer som ingick i startpaketet men också med hjälp av appen HUE som vi laddade ner snabbt i telefonen. Appen var lättnavigerad och vi kunde enkelt ställa in de olika lamporna till varje rum. Om jag vill ändra ljuset i ett rum trycker jag bara på ”köket” eller ”vardagsrummet” och ställer in det ljus jag önskar.

Nedan har jag ställt in ljuset på två olika sinnen, det ena är Relax och det andra är Energize. Bilderna är tagna bara någon minut efter varandra och ni ser ju skillnaden. Med hjälp av appen kan du leka runt och finna rätt ljus för just ditt önskemål. Himla smidigt och lättanvänt!

Jag skulle säga att Philips Hue White ambiance är en produkt du inte visste att du behövde förrän du har testat den i några dagar. Nu känns det ganska självklart och gör att vårt hem alltid är i rätt stämning beroende på tillfälle.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *