Nya morgonrutiner och en intensiv dag som väntar!

Jag är precis hemkommen från en av de bättre löprundorna. Som jag tidigare nämnt har jag börjat springa en sväng på morgonen, känslan efter är magisk. Idag var dessutom första gången jag kände att detta gick ju ganska så bra, heja mig!

Melissa och Nicklas sover fortfarande och jag njuter av tystnaden och att få vara själv en stund. Laddar batterierna för dagen, jag har en del att göra. Inatt klockan 04.30 kommer en taxi och hämtar oss och vår julledighet kan börja. Men innan dess, lite småshopping, packning, städ och en hockeymatch som ska spelas.

♡ Vad har ni för tisdagsplaner?

Hur magiskt vackert är det inte här i Uleåborg? Jag njuter av mina löprundor på morgonen, alla vackra platser och så härligt sätt att starta dagen på. Hoppas att jag kan försöka hålla kvar i den här rutinen ett tag och att jag får hålla mig frisk nu.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *